Ons gezin

Ons gezin


Sarah
Geboren in 2005 als Zetseat in Ethiopië.  In 2010 werd ze door ons Sarah genoemd en moest ze zich aanpassen aan het drukke 'westerse' leven.  Dit gaat met ups and downs.
Ze is een superlieve meid die makkelijk contacten maakt en vele vriendinnetjes heeft.  Ze zou graag lange strakke haren hebben en een bleek velleke.  Ze houdt van eten, spelen, tv kijken, tekenen, Stromae, gevaarlijke toeren uithalen en haar broers en zusje.  Ze houdt niet van werken voor school.  Ze spreekt liever Frans dan Vlaams.
Robel
Geboren in 2008 als Twedros in Ethiopië.  Hij werd ook in 2010 door ons Robel genoemd en lijkt wel in het 'westen' geboren. Hij is supergevoelig, maakt moeilijk contacten en heeft niet veel vriendjes.
Hij is een superlieve knaap die graag zijn snoepjes deelt.  Hij zou zooo graag een kuifje maken en houdt van blonde meisjes.  Hij wordt dan ook snel verliefd.  Hij houdt van eten als het lekker is, buiten spelen, Lego, zingen en zijn beste vrienden Sem en August.  Hij houdt niet van werken voor school.  Hij spreekt liever Vlaams dan Frans.
Jasper
Kwam onverwachts 2 maanden te vroeg ter wereld in 2011 en bracht zijn eerste weken door in de couveuse. Qua uiterlijk lijkt hij de tweelingbroer van zijn kleinere zusje, maar wat een pienter kereltje.  Hij is supergevoelig, speelt liefst met meisjes en is vooral trouw aan Brittany en Heloïse en zijn zusje.  Hij houdt van buiten spelen, Lego, Suske en Wiske, leren lezen, schrijven, tellen, dromen, Kaatje en Shaun het schaap, ...  Hij houdt absoluut niet van eten.  Heeft geen voorkeur van Frans of Vlaams denk ik.
Aagje Julie
Toen Aagje geboren werd in 2013 zei de gyneacoloog onmiddellijk "amai, dat gaat geen gemakkelijke zijn".  Ze heeft er geen idee van hoe gelijk ze had.  Ze houdt van bijna alles: eten, buiten spelen, lopen, fietsen, trampoline, tv kijken, tekenen, lachen, ... en liefst alles tegelijkertijd.  Ze is ook grote fan van Kaatje en Shaun het schaap.  Maar ze houdt niet van "neen" en laat dit dan ook heel duidelijk merken, ze houdt niet van alleen zijn en spannende tekenfilms.  Ze praat alleen Frans tegen Franstaligen en dus niet tegen ons.
Olivier
Kwam ter wereld te Brugge in 1979 en in mijn leven in 2004.  Is informaticus van opleiding maar manusje van alles in werkelijkheid.  Verbouwde ons huis in Gent, in Torhout en hier in Lamagistère.  Werkt nu als zelfstandige webontwikkelaar (www.raisinssanspepins binnenkort online).  Houdt van zon, volleybal, spelen en onnozel doen met de kindjes, tukjes, grappige filmpjes, en bovenal chocolade.  Houdt niet van regen en koude, vuile handen, emotionele chantage.

Lies (ik dus)

Geboren te Leuven in 1976.  Laatste 10 jaar in België doorgebracht als Inspecteur van Politie.  Pas met nieuwjaar 2016 het naaivirus gekregen en sindsdien verslaafd.  Droomt van een eigen stoffenwinkel maar zal beginnen met een online stoffenwinkel.  Houdt van zon, lekker eten, rope skipping, naaien, tetteren met vrienden (o wat een gemis!) en knuffelen met de kindjes.  Houdt niet van regen en koude, teveel lawaai, als iets niet lukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten